uvařila 25. 3. 2013 18:41
Připravený plát masa k lehkému naklepání přes folii.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2013 18:41
Připravený plát masa k lehkému naklepání přes folii.
uvařila 25. 3. 2013 18:40
Větší kousky ve vykostěném plátku ještě ostrým nožem opatrně prořízneme, abychom o trošku zvětšili plochu.
uvařila 25. 3. 2013 18:38
Konečnou,podélnou část kosti od plátu masa odřízneme a máme hotovo.
uvařila 25. 3. 2013 18:36
Pak stehno otočíme,do levé ruky(nebo pravé) uchopíme již vykostěnou část masa a nožem jakoby odškrábáváme maso z druhé strany kosti.
uvařila 25. 3. 2013 18:34
Detail řezu kolem kosti
uvařila 25. 3. 2013 18:32
Na prkýnku je otočíme vnitřní stranou ven.Ostrým nožem opatrně jedeme podél kosti směrem od"kotníku",až k hlavnímu konečnému kloubu
uvařila 25. 3. 2013 18:30
Stehna opláchneme a osušíme.
uvařila 25. 3. 2013 18:29
Závitek vcelku,se šťávou a šťouchanými bramborami
uvařila 25. 3. 2013 18:28
Na máslo a orestovanou cibulku dáme zatáhnout závitky.Rajčata nakrájíme na proužky a přidáme k závitkům.Vše podlijeme,přidáme olej z rajčat a přikryté dusíme.
uvařila 25. 3. 2013 18:28
Část použitých surovin+část postupu.
uvařila 25. 3. 2013 18:25
uvařila 25. 3. 2013 18:25
Detail závitku na řezu
uvařila 25. 3. 2013 18:25
Králičí závitky"Wasabi"
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 26. 9. 2024 20:00
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Bílý cukr číhá i v potravinách, ve kterých ho nečekáme. Čím ho ve stravě dětí nahradit?
Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková