uvařila 25. 3. 2013 18:41
Připravený plát masa k lehkému naklepání přes folii.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2013 18:41
Připravený plát masa k lehkému naklepání přes folii.
uvařila 25. 3. 2013 18:40
Větší kousky ve vykostěném plátku ještě ostrým nožem opatrně prořízneme, abychom o trošku zvětšili plochu.
uvařila 25. 3. 2013 18:38
Konečnou,podélnou část kosti od plátu masa odřízneme a máme hotovo.
uvařila 25. 3. 2013 18:36
Pak stehno otočíme,do levé ruky(nebo pravé) uchopíme již vykostěnou část masa a nožem jakoby odškrábáváme maso z druhé strany kosti.
uvařila 25. 3. 2013 18:34
Detail řezu kolem kosti
uvařila 25. 3. 2013 18:32
Na prkýnku je otočíme vnitřní stranou ven.Ostrým nožem opatrně jedeme podél kosti směrem od"kotníku",až k hlavnímu konečnému kloubu
uvařila 25. 3. 2013 18:30
Stehna opláchneme a osušíme.
uvařila 25. 3. 2013 18:29
Závitek vcelku,se šťávou a šťouchanými bramborami
uvařila 25. 3. 2013 18:28
Na máslo a orestovanou cibulku dáme zatáhnout závitky.Rajčata nakrájíme na proužky a přidáme k závitkům.Vše podlijeme,přidáme olej z rajčat a přikryté dusíme.
uvařila 25. 3. 2013 18:28
Část použitých surovin+část postupu.
uvařila 25. 3. 2013 18:25
uvařila 25. 3. 2013 18:25
Detail závitku na řezu
uvařila 25. 3. 2013 18:25
Králičí závitky"Wasabi"
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
8 potravin, které rozhodně nepatří do mrazáku: K ledu nepatří brambory ani některé sýry!