uvařila 7. 12. 2012 22:39
Podávala jsem se špeclema.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2012 22:39
Podávala jsem se špeclema.
uvařila 7. 12. 2012 22:39
detail přední nohy
uvařila 7. 12. 2012 22:38
Omáčku 10 minut za stálého promíchávání provařujeme a pak servírujeme na talíř společně s masem a přílohou.
uvařila 7. 12. 2012 22:38
Až je maso měkké,přemístíme ho bokem a uchováme v teple.Do šťávy seškrábeme ze stran kastrolu výpečky a přidáme záklechtku ze smetany a mouky.
uvařila 7. 12. 2012 22:38
Na másle zeskolvatíme cibuli.Z masa částečně odstraníme marinádu a maso prudce opečeme.Přemístíme do kastrolu,podlijeme vodou,přidáme marinádu a upečeme.
uvařila 7. 12. 2012 22:37
část použitých surovin+ naložené porce masa v marinádě
uvařila 7. 12. 2012 22:37
naporcovaný
uvařila 7. 12. 2012 22:37
mycáček ušáček
uvařila 7. 12. 2012 22:33
detail hřbetu s omáčkou
uvařila 7. 12. 2012 22:33
Králík"hořčičák"
uvařila 7. 12. 2012 22:33
Králík"hořčičák"
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?