uvařila 7. 4. 2014 18:22
Opečené maso dáme do zapékací nádoby,přidáme zbytek surovin a upečeme doměkka.Jako příloha byly noky-špecle
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 4. 2014 18:22
Opečené maso dáme do zapékací nádoby,přidáme zbytek surovin a upečeme doměkka.Jako příloha byly noky-špecle
uvařila 7. 4. 2014 18:21
Porce králíka okořeníme,vetřeme olej a necháme uležet.Na oleji necháme rozvonět kuličky pepře a poté porce králíka prudce opečeme
uvařila 7. 4. 2014 18:21
uvařila 7. 4. 2014 18:21
Detail
uvařila 7. 4. 2014 18:21
Králík na pepři,v rajčatové šťávě
Tipy na nejlepší polevy na zmrzlinové poháry: Čokoládovou znáte, ale jak chutná zrcadlová?
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!
První „slavná“ anorektička? Císařovna Sissy jedla jen pomeranče, cvičila do úmoru a vážila se dvakrát denně!