Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
maris uvařila 4. 6. 2010 16:43 Králík na rozmarýnu s houbovým kuskusem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 4. 6. 2010 16:42 Králík na rozmarýnu s houbovým kuskusem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience