Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
JanaDorazinova uvařila 22. 1. 2014 11:17 Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 1. 2014 11:17 Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 1. 2014 11:17 Králík na slanině a zelené petrželi, sypaný křenem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Božena Němcová neuměla moc vařit, pravidelně dostávala jídlo od přátel, bez piva se neobešla a měla ráda i rum