Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
radiator uvařila 8. 5. 2014 11:28 Králík pečený na cibuli a česneku s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 8. 5. 2014 11:28 Králík pečený na cibuli a česneku s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka
Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JIMO-MI 110 min