uvařila 25. 1. 2013 17:49
S rýžovými nudlemi,s dušenou rýží,se šťouchaným bramborem,nebo postudenu s pečivem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2013 17:49
S rýžovými nudlemi,s dušenou rýží,se šťouchaným bramborem,nebo postudenu s pečivem.
uvařila 25. 1. 2013 17:48
Vložíme do zapékací mísy a přikryté víkem upečeme.Hotovou šťávu v kastrůlku doděláme a dochutíme.
uvařila 25. 1. 2013 17:48
Opatrně zavineme do rolády a dáme zatáhnout do pávnice s osmahnutým základem.
uvařila 25. 1. 2013 17:47
Vepřovou blánu si rozpřostřeme na pracovní desku. Na ni rozložíme z marinády mírně okapané maso tak, aby se kraje trochu překrývaly. Osolíme,poklademe slaninou
uvařila 25. 1. 2013 17:47
Část surovin,marináda+ naložené maso v marinádě.
uvařila 25. 1. 2013 17:47
Vykostěný a naklepaný králičí hřbet.
uvařila 25. 1. 2013 17:46
Ostrým nožem obřízneme stehen.kost a opatrně zlehka odškrábáváme maso podél kosti.Pak otočíme,obřízneme z druhé strany a dořízneme.Přes folii jemně naklepeme.
uvařila 25. 1. 2013 17:46
uvařila 25. 1. 2013 17:45
se štouchanými bramborami s mrkví a lahůdkovou cibulkou
uvařila 25. 1. 2013 17:45
detail na řezu
uvařila 25. 1. 2013 17:45
Králík v košilce s rýžovými nudlemi
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Voňavé perníkové delikatesy: Upečte si medovníky nebo staročeskou sakrajdu!