uvařila 19. 8. 2010 22:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 8. 2010 22:42
uvařila 19. 8. 2010 22:42
uvařila 19. 8. 2010 22:41
Krémový koláč s broskvemi
uvařila 5. 8. 2010 00:30
uvařila 5. 8. 2010 00:27
uvařila 5. 8. 2010 00:23
uvařila 5. 8. 2010 00:23
uvařila 5. 8. 2010 00:23
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?