Sloní žrádlo: Salámová retro pomazánka s majonézou a worchesterem je perfektní jako večeře i rychlé pohoštění pro návštěvu
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience
Buchty po ránu: Kynutý závin podle Josefa Maršálka oslní voňavou hruškovou náplní a úžasnou nadýchaností
Lubik uvařil 10. 9. 2016 11:03 Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 10. 9. 2016 11:03 Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 10. 9. 2016 11:03 Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Domácí naklíčená semínka pro ochucení jídel i lepší imunitu: Vypěstujeme si je doma snadno v PET láhvi nebo v zavařovačce