uvařil 21. 12. 2012 19:50
naservírujeme a dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 12. 2012 19:50
naservírujeme a dobrou chuť
uvařil 21. 12. 2012 19:49
slaninu nasucho opečeme
uvařil 21. 12. 2012 19:48
zbytek hrozna orestujeme na másle
uvařil 21. 12. 2012 19:47
přidáme křepelky, zakryjeme a pečeme
uvařil 21. 12. 2012 19:45
orestovanou zeleninu zalijeme červeným vínem
uvařil 21. 12. 2012 19:44
otvory zašijeme
uvařil 21. 12. 2012 19:43
Křepelky naplníme marinovaným hroznem
uvařil 21. 12. 2012 19:42
kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky a restujeme
uvařil 21. 12. 2012 19:30
Křepelky očistíme, osolíme a opepříme
uvařil 21. 12. 2012 19:27
Rozkrojené a vypeckované hrozno marinujeme spolu s koňakem
uvařil 21. 12. 2012 19:25
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Jak si naplánovat zdravé jídlo na běžný den? Tohle byste měli mít ve spíži a v lednici
Fytoterapeutka Monika Poledníková radí, jak na univerzální tymiánový sirup. Má blahodárné účinky na zdraví, říká odbornice