Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
1974andrea uvařila 3. 8. 2015 13:39 Krevety na másle se studeným dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 8. 2015 13:39 Krevety na másle se studeným dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 8. 2015 13:39 Krevety na másle se studeným dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Univerzální rebarborová omáčka: Vanilka skvěle doplní sladkokyselou pikantní chuť. Ozvláštní nejen grilované maso nebo sýr, ale i zmrzlinu