uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Zasypeme zbytkem celeru,podlijeme a pod tlakem dusíme 30minut.Šťávu upravíme,maso naporcujeme a podáváme např. s bramborem
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Maso nařežeme,naklepeme,okořeníme a naplníme.Zavineme a na osmaženém boku necháme zatáhnout
uvařila 18. 11. 2014 20:18
Část použitých surovin
uvařila 18. 11. 2014 20:17
uvařila 18. 11. 2014 20:17
uvařila 18. 11. 2014 20:17
Krkovice s celerem ,připravená v papiňáku
Retro okénko: Čokoláda Studentská pečeť je tu skoro půl století! V roce 1975 stála 11,80 Kčs, a patřila tak mezi dražší pochoutky
Farmář Daniel Pech poradil, jak poznat kvalitní česnek. Sám ho na Vysočině pěstuje a prodává za 75 korun za kilo ve stánku u pole
Jak využít zbylý mazanec? Snadno z něj připravíte tak dobrou žemlovku, že už jinou nebudete chtít