Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Anna Kocikova uvařila 21. 5. 2013 15:21 Krkovička-aneb co dům dal 0 0 Zobrazit detail autor jarda Kadic-část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 21. 5. 2013 15:20 Krkovička-aneb co dům dal 0 0 Zobrazit detail autor jarda Kadic Okomentovat
Holka u plotny radí: Vrstvený letní salát je ideální oběd do práce i na výlet. S tuňákem a vajíčky chutná skvěle
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá