uvařila 7. 6. 2014 19:28
Můžeme servírovat s čerstvou zeleninou a pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2014 19:28
Můžeme servírovat s čerstvou zeleninou a pečivem
uvařila 7. 6. 2014 19:28
Na talíři podle své chuti osolíme a podáváme s bramborem
uvařila 7. 6. 2014 19:27
Maso dáme nejlépe přes noc uležet do lednice.Poté maso na oleji osmažíme společně s cibulí,dáme do zapékací nádoby, a upečeme doměkka.Během pečení přidáme máslo
uvařila 7. 6. 2014 19:27
Připravené plátky zapleteme do copánku,zajistíme párátkem a obalíme v marinádě
uvařila 7. 6. 2014 19:27
Plátky masa přes igelit naklepeme.Každý plátek rozřízneme na 3díly.Na každý díl dáme rozmarýn a plátek uzeného boku
uvařila 7. 6. 2014 19:26
Část použitých surovin
uvařila 7. 6. 2014 19:25
uvařila 7. 6. 2014 19:25
Krkovička v copánku
uvařila 7. 6. 2014 19:25
Bizarní trend z TikToku: Rybí prsty, zapečené se sýrem a hranolky, si teď dělá každý. Příprava je snadná a levná
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Skryté hrozby na talíři. Pozor na potravinovou alergii či intoleranci. Dokážou pěkně potrápit!