uvařila 15. 8. 2011 14:43
dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2011 14:43
dobrou chuť!
uvařila 15. 8. 2011 14:41
prudce osmažíme...
uvařila 15. 8. 2011 14:40
maso naložíme do marinády...
uvařila 15. 8. 2011 14:36
naklepané a osolené maso...
uvařila 15. 8. 2011 14:36
Krkovička v marinádě na neděli
Používejte při vaření pokličku. Šetříte tím nejen čas, ale budete platit méně za energie
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Šéfkuchař radí, jak využít bramborové slupky: Vylepší polévku i omáčku, ale jen, když si pohlídáme jednu zásadní věc