Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Ivace64 uvařila 27. 9. 2016 17:32 Křupavé placičky s kuřecím masem, lečem a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 27. 9. 2016 17:32 Křupavé placičky s kuřecím masem, lečem a uzeninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Maršálek: Pečení vás naučí trpělivosti a respektu k surovinám i k lidem, nikomu bych nedovolil, aby mi to zprotivil