uvařila 4. 11. 2013 15:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 11. 2013 15:18
uvařila 29. 10. 2013 14:14
Hotovou rolku přeneseme na plech
uvařila 29. 10. 2013 14:09
Těsto s náplní překlopíme na mřížku
uvařila 29. 10. 2013 14:06
uvařila 29. 10. 2013 14:03
Náplň uzavřeme jedním kocem těsta
uvařila 29. 10. 2013 14:03
Na těsto dáme náplň
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Dokonalá omáčka chimichurri: Skvělá je k jehněčímu nebo kuřecímu masu a jednoduše se připravuje