Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Kika95 uvařila 4. 5. 2024 17:23 Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina U. uvařil 25. 3. 2011 12:22 Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina U. uvařil 25. 3. 2011 12:22 Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poslední večeře princezny Diany byla jednoduchá: Omeleta se zeleninou a čerstvými houbami Lady Di chutnala
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru