uvařila 17. 4. 2014 16:57
Přidáme omáčku,rozdrobíme bujón,podlijeme vodou a 15minut dusíme.Na přílohu se hodí opečené brambory,nebo hranolky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Přidáme omáčku,rozdrobíme bujón,podlijeme vodou a 15minut dusíme.Na přílohu se hodí opečené brambory,nebo hranolky
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Omáčku smícháme s kořením.Cibuli necháme zesklovatět,přidáme játra,prudce orestujeme a necháme malinko pustit šťávu
uvařila 17. 4. 2014 16:57
Složení omáčky zakoupené v Lidlu
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Část použitých surovin
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Detail
uvařila 17. 4. 2014 16:56
Krůtí játra v medové šťávě
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý