uvařila 15. 4. 2015 16:52
Do zbylé marinády přidáme vejce,česnek,solamyl,promícháme a v rozehřátém tuku usmažíme placičky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2015 16:52
Do zbylé marinády přidáme vejce,česnek,solamyl,promícháme a v rozehřátém tuku usmažíme placičky
uvařila 15. 4. 2015 16:51
Marinovaná játra také můžeme obalit v dochucené strouhance s lněným semínkem a poté pozvolna smažit
uvařila 15. 4. 2015 16:51
Očistěná játra naložíme do marinády a poté pozvolna smažíme na rozehřátém másle solečně s olejem
uvařila 15. 4. 2015 16:51
Ze zbytku marinády usmažené placičky
uvařila 15. 4. 2015 16:50
Detail
uvařila 15. 4. 2015 16:50
Krůtí játra ve vínovo svařákové marinádě,obalené ve strouhance se semínkem a osmažené
uvařila 15. 4. 2015 16:50
Krůtí játra ve vínovo svařákové marinádě
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník