Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
JanaDorazinova uvařila 27. 4. 2014 10:53 Krůtí prso v brynzovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 4. 2014 10:53 Krůtí prso v brynzovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
24 foto Finále MasterChef Česko 2022: Kdo z této trojice získá milion korun a také titul nejlepšího amatérského kuchaře?
Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá