Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Ivana79 uvařila 13. 8. 2010 18:12 Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 12. 8. 2010 12:03 Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 12. 8. 2010 12:03 Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 12. 8. 2010 12:03 Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 12. 8. 2010 12:03 Krůtí srdíčka na slanině s hořčicovo smetanovou omáčkou a celozrným knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu