uvařila 24. 2. 2011 13:45
hotový chutný pokrm
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2011 13:45
hotový chutný pokrm
uvařila 24. 2. 2011 13:45
po 15i minutách vaření pod tlakem,pak přidat smetanu s moukou a ještě 5 min.provařit
uvařila 24. 2. 2011 13:43
použité suroviny
uvařila 24. 2. 2011 13:42
Kuře Apolinář
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci