Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:15 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:11 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 12. 2013 18:00 Kuře pečené na hříbkách s hříbkovo - bylinkovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami