Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
isindy uvařila 4. 9. 2010 11:25 Kuřecí čtvrtky na fazolích s bylinkovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 4. 9. 2010 11:25 Kuřecí čtvrtky na fazolích s bylinkovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 4. 9. 2010 11:25 Kuřecí čtvrtky na fazolích s bylinkovou krustou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnkový drobenkový koláč s povidly je neuvěřitelně vláčný a křehký, nebesky chutná, a přitom je snadný na přípravu
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Kostky s brokolicí do naší kuchyně / s kořením nebo s bylinkami / Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku