uvařila 21. 12. 2015 20:46
Na talíři přelijeme zbytkem šťávy a ozdobíme předem uvařenými kapustičkami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2015 20:46
Na talíři přelijeme zbytkem šťávy a ozdobíme předem uvařenými kapustičkami
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Pod tlakem dusíme 15-20minut.Měkké maso a trochu šťávy odložíme stranou.Ve zbytku šťávy rozšťoucháme brambory,které použijeme na přílohu
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Maso osmažíme,odložíme stranou a ve výpeku orestujeme cibuli,česnek a nastrouhanou zeleninou.Podlijeme,dáme podložku,maso,okmínujeme a posypeme zeleninou
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Detail hotového pokrmu
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Část použitých surovin
uvařila 21. 12. 2015 20:45
Kuřecí čtvrtky na zelenině, dušené v papiňáku
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Z jaké mouky udělat bramborové knedlíky? Takto zajistíte, aby nebyly příliš tuhé, ale naopak krásně nadýchané a vláčné
Rady pro perfektní domácí kimchi: Výroba přírodního probiotika stojí jen pár korun
Těstovinový salát à la Big Mac: Recept podle Viki z MasterChef Česko vás dostane skvělou chutí, po klasice ani nevzdechnete