Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
katrrina uvařila 12. 8. 2015 10:09 Kuřecí fajita quesadillas na grilu s kukuřičným klasem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Odborník radí, jak na domácí ořechové máslo: Ořechy je potřeba předem správně opražit, aby pustily tuk
8 foto Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín