uvařil 27. 3. 2013 19:13
nejprve opečeme na pánvi pak dopečeme v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 3. 2013 19:13
nejprve opečeme na pánvi pak dopečeme v troubě
uvařil 27. 3. 2013 19:11
naplníme střídavě bazalkou, mozzarellou a rajčetem
uvařil 27. 3. 2013 19:08
Do prsa uděláme z boku zářez, mozzarellu nakrájíme na plátky
uvařil 27. 3. 2013 19:04
Kam v Praze vyrazit na all you can eat? Otestovali jsme tři podniky, kde se za cenu kolem 200 Kč můžete doslova „přecpat“
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky