Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
ivulinka uvařila 22. 2. 2012 14:41 Kuřecí kousky pečené v Cibuláku a v zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 22. 2. 2012 14:37 Kuřecí kousky pečené v Cibuláku a v zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení