Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě, vařený ve fólii nebo v ubrousku se vždy povede
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Ladislav Špaček radí, jak být dobrým hostitelem: Vánoční návštěvy nevyzouvejte a nepeskujte za bujaré oslavy, jde to i jinak
vybusna uvařila 27. 8. 2008 18:14 Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vybusna uvařila 27. 8. 2008 18:10 Kuřecí maso na nádivce a bramborách v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Topinka Jaroslava Sapíka ohromila princeznu Dianu: Chtěla ji po mně pořád dokola, vzpomíná slavný šéfkuchař