Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:21 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 12. 2011 20:20 Kuřecí minišpízky s mozzarellovým opekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řecké tzatziki vás příjemně zchladí díky hustému řeckému jogurtu a voňavému kopru. Hodí se k zelenině, pečivu i masu