Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Merylas uvařila 10. 11. 2020 10:08 Kuřecí nudličky s houbami z parního hrnce i s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 10. 11. 2020 10:08 Kuřecí nudličky s houbami z parního hrnce i s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 10. 11. 2020 10:08 Kuřecí nudličky s houbami z parního hrnce i s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 10. 11. 2020 10:08 Kuřecí nudličky s houbami z parního hrnce i s bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Sezóna medvědího česneku začíná: Při sbírání v přírodě pozor, hrozí záměna s jedovatými druhy rostlin, říká expertka Jana Vlková
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!