Josef Maršálek: Pečení vás naučí trpělivosti a respektu k surovinám i k lidem, nikomu bych nedovolil, aby mi to zprotivil
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky
Marie Svarcova uvařila před 19 hodinami Kuřecí paličky s tarhoňou a zeleninou na másle 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila před 19 hodinami Kuřecí paličky s tarhoňou a zeleninou na másle 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku: Rychlý a snadný oběd provoní slanina i čerstvé bylinky
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky
Skromná kuchyně: Chipsy z bramborových slupek nebo kuřecích kůží patří mezi delikatesy. Proč se musí solit opatrně?