Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Johanka128 uvařila 26. 2. 2017 16:09 Kuřecí paličky v marinádě ze zakysanky, kefíru a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 26. 2. 2017 16:09 Kuřecí paličky v marinádě ze zakysanky, kefíru a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 26. 2. 2017 16:09 Kuřecí paličky v marinádě ze zakysanky, kefíru a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Johanka128 uvařila 26. 2. 2017 16:09 Kuřecí paličky v marinádě ze zakysanky, kefíru a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Retro okénko: Tyčinka Studentka stála kdysi 2,50 Kčs. Dobrota plná rozinek byla první zdravou, dnešními slovy „fitness“ tyčinkou