uvařil 26. 8. 2019 18:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 8. 2019 18:51
uvařila 9. 10. 2014 21:15
Masovo-sýrové těsto necháme 10 minut odpočinout.Poté smažíme v rozehřátém oleji 7 minut z každé strany.Podáváme s bramborem.
uvařila 9. 10. 2014 21:15
Na řezu
uvařila 9. 10. 2014 21:15
Detail
uvařila 9. 10. 2014 21:15
Kuřecí placičky s tvarůžkovou příchutí
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky