Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Vdolky jako z pohádky: Tradiční pečivo chutná mnohem lépe s jablky. Dodají jim na svěžesti a těsto příjemně zvláční
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 15:06 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 15:04 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
alus.s uvařila 11. 10. 2008 09:44 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 3. 10. 2008 23:28 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!