Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
mika59 uvařila 15. 3. 2021 13:27 Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 3. 2021 13:26 Kuřecí podmáslové řízečky, smažené v čerstvé strouhance 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Kristína Nemčková povede nový podnik na Filipínách: Konečně můžu vařit podle svého a nikdo mi do toho nemluví, říká