Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
dexulka uvařila 18. 5. 2014 10:39 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dexulka uvařila 18. 5. 2014 10:39 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 26. 7. 2013 21:31 Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět skvělých a levných jídel z čočky: Kromě klasické polévky stojí za vyzkoušení i burger nebo voňavá sekaná
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky