Masopustní tvarohové koblihy podle Moniky: Jsou tak dobré, že do druhého dne nevydrží, říká autorka kuchařek
Jan Werich si rád pochutnával na kombinaci masa s ovocem, miloval ale i olomoucké syrečky a škvarkové placky
Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti
Anna Kocikova uvařila před 17 hodinami Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila před 17 hodinami Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila před 17 hodinami Kuřecí přírodní plátky dušené na zelenině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alpský knedlík aneb Germknödl: Kynutý knedlík velikosti XXL je plněný povidly a neodolatelně voní rumem a vanilkou