uvařila 21. 11. 2010 16:46
dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 11. 2010 16:46
dobrou chuť
uvařila 21. 11. 2010 16:45
a ještě 5 minut necháme pod pokličkou podusit
uvařila 21. 11. 2010 16:44
po 10 min.poklademe sýrem,podlijeme tekutinou
uvařila 21. 11. 2010 16:43
jestli ještě zbyde nastrouhaný celer,můžete zasypat celé
uvařila 21. 11. 2010 16:42
potřeme hořčicí,kečupem,poklademe rajčátky a zasypeme celerem
uvařila 21. 11. 2010 16:40
kuřecí prsíčka pod celerovou peřinkou
uvařila 21. 11. 2010 16:40
použité suroviny
uvařila 21. 11. 2010 16:40
maso obšlehnout z obou stran na cibulovém základu
Jarní jídelníček podle odborníků: Detox není potřeba, postačí kopřivy, česnek nebo špenát!
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele
Chcete, aby se vám povedlo vánoční menu? Pak nezapomeňte vyčistit troubu