uvařila 10. 9. 2013 19:59
Maso obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme po všech stranách ve vyšší vrstvě oleje
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2013 19:59
Maso obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme po všech stranách ve vyšší vrstvě oleje
uvařila 10. 9. 2013 19:59
Vetřeme olej a dáme uležet na půl hodiny v uzavřené nádobce do lednice.
uvařila 10. 9. 2013 19:59
Do otvoru dáme koření a bylinkový sýr.Celé maso okořeníme.
uvařila 10. 9. 2013 19:58
Do masa ostrým nožem nařízneme otvor
uvařila 10. 9. 2013 19:58
Z masa odkrojíme boční nízké části
uvařila 10. 9. 2013 19:57
Špalíčky sýra obalíme v bylinkách a dáme do mrazáku
uvařila 10. 9. 2013 19:56
Část použitých surovin
uvařila 10. 9. 2013 19:56
Kuřecí prsa s překvapením
uvařila 10. 9. 2013 19:56
Maso na řezu
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili