Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stálé váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
karpl69 uvařil 9. 10. 2023 15:50 Kuřecí prsa s těstovinami penne v lahodné omáčce 0 0 Zobrazit detail Těstoviny s kuřecím masem v delikatesní omáčce Okomentovat
karpl69 uvařil 9. 10. 2023 12:26 Kuřecí prsa s těstovinami penne v lahodné omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování s Martinem Svatkem: Jak vybrat nejvhodnější gril? Na velké akce je lepší uhlí, na rychlovky zase plyn, říká šéfkuchař
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Slavný cukrář radí, jak na perfektní dortový korpus. Tenhle recept se vždycky povede