Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
RubyRom uvařila 6. 2. 2025 13:50 Kuřecí prso na kari, fazole, volské oko a zeleninový salát (vhodné pro diabetiky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky