uvařila 27. 8. 2012 22:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2012 22:52
uvařila 27. 8. 2012 22:52
Maso z marinády osušíme a obalíme v Hrašce.Protáhneme těstíčkem.Po obou stranách smažíme do zlatavé barvy.Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Naložené maso v marinádě.Směs Hraška.Příprava těstíčka.
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Kuřecí řízky v"Hrašce"
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně