uvařila 27. 8. 2012 22:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2012 22:52
uvařila 27. 8. 2012 22:52
Maso z marinády osušíme a obalíme v Hrašce.Protáhneme těstíčkem.Po obou stranách smažíme do zlatavé barvy.Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Naložené maso v marinádě.Směs Hraška.Příprava těstíčka.
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Kuřecí řízky v"Hrašce"
uvařila 27. 8. 2012 22:49
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Rychlý cuketový guláš s kečupem a sójovkou: Lehké letní jídlo chutná báječně s těstovinami i jako příloha k masu
Mýty vs. fakta: Je sušené ovoce zdravé, nebo škodlivé?
Plněné ořechy: Do těsta patří ořechy, kakao ho vylepší a Salko na božsky jemný krém lze lehce zkaramelizovat s naší vychytávkou