uvařila 16. 11. 2012 13:32
druhý den najkrájeno a snědeno:-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 11. 2012 13:32
druhý den najkrájeno a snědeno:-)
uvařila 16. 11. 2012 13:31
upečeno a přemístěno do lednice na dobrou noc v menší uzavíratelné nádobce
uvařila 16. 11. 2012 13:31
zabaleno a zajištěno motouzem,ze všech stran orestováno a pokladeno plátky másla
uvařila 16. 11. 2012 13:31
nařezané prso bylo místy diravé,tak jsem vše zabalila do vepřové blány(bránice)
uvařila 16. 11. 2012 13:30
jazyky před vařením+hotový vývar
uvařila 16. 11. 2012 13:30
jazyky a kuřecí prso,které jsem naporcovala na plát
uvařila 16. 11. 2012 13:30
Kuřecí rolka plněná vepřovými jazyky
uvařila 16. 11. 2012 13:29
detail na řezu
uvařila 16. 11. 2012 13:28
Kuřecí rolka plněná vepřovými jazyky
Hitem internetu jsou vosí koule: Chutnají jako vosí hnízda, ale připravují se snáz a obejdete se i bez formiček
Vynálezce hromosvodu Prokop Diviš měl na talíři pečené knedlíky s dušenou kapustou, v době půstu pak i šneky a žáby
Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc