Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Petra Benesova uvařila 2. 6. 2014 05:15 Kuřecí salát s čínským zelím podle Ivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 2. 6. 2014 05:11 Kuřecí salát s čínským zelím podle Ivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 2. 6. 2014 05:11 Kuřecí salát s čínským zelím podle Ivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 2. 6. 2014 05:11 Kuřecí salát s čínským zelím podle Ivy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Diktátor Stalin vyžadoval vanu plnou kyselých okurek, spolustolovníky „mučil“ pitím alkoholu a vařil mu Putin
Historie na talíři: Stavitelé Stonehenge si pochutnávali na mase a měli ingredience na přípravu jednoduchého „cheeseburgeru“
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč