uvařila 10. 7. 2013 18:26
Podáváme obložené zbytkem masa a lilku,co jsme nenapíchli,ale společně se špízy ugrilovali:-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2013 18:26
Podáváme obložené zbytkem masa a lilku,co jsme nenapíchli,ale společně se špízy ugrilovali:-)
uvařila 10. 7. 2013 18:25
Opékáme(grilujeme)ze všech stram cca 10minut.Maso a lilek co nám zbyde,položíme na pánev vedle špízů
uvařila 10. 7. 2013 18:25
Navazujeme na stejnou špejlí opět maso s lilkem a zeleninou
uvařila 10. 7. 2013 18:24
Na proužek masa dáme proužek lilku a společně se zeleninou napichujeme
uvařila 10. 7. 2013 18:23
Okořeníme,potřeme olejem a necháme uležet
uvařila 10. 7. 2013 18:23
Prso naporcujeme na proužky a tupou stranou nože lehce naklepeme
uvařila 10. 7. 2013 18:23
Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
uvařila 10. 7. 2013 18:23
Kuřecí špíz“Azték“s lilkem a žampiony
Voňavé makové loupáky od Terezy z Peče celá země: Drahé máslo nahraďte sádlem, pomůže to skvělé chuti, říká
Svačiny pro děti zdravě a chutně: Chytré tipy, co dobrého sbalit capartovi do školní aktovky
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče