Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
MAKE-FOOD uvařila 30. 1. 2021 10:03 Kuřecí špíz s čedarovými kroketami bez mouky s česnekovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MAKE-FOOD uvařila 30. 1. 2021 10:03 Kuřecí špíz s čedarovými kroketami bez mouky s česnekovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla