uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2013 17:36
Podlijeme vývarem,necháme chvíli odvařit,zakápneme sojovkou a podusíme.Přidáme solamyl a provaříme.
uvařila 16. 10. 2013 17:36
Srdíčka uvaříme doměkka.Na orestovanou cibuli dáme hříbky a podusíme.Přidáme srdíčka a bylinky
uvařila 16. 10. 2013 17:34
Detail hotového jídla
uvařila 16. 10. 2013 17:34
S rýží z papiňáku
uvařila 16. 10. 2013 17:34
Kuřecí srdíčka na hříbkách se smaženými nočky
Shakshuka neboli ojja: Tuniská verze leča vás dostane svou chutí i vůní orientu
Snadné jablečné taštičky: Křehoučký moučník se šťavnatou a skořicí vonící náplní vyžaduje jen správný postup při pečení
Brambory se zelím a slaninou pečené v sáčku ušetří čas i nádobí a chutnají fantasticky