Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Marie Svarcova uvařila 18. 8. 2023 06:54 Kuřecí stehenní kousky v krémové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 8. 2023 06:54 Kuřecí stehenní kousky v krémové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka